Toate lucrurile faine din ultima vreme

Pentru cӑ ȋn ultima vreme am vӑzut ṣi fӑcut tot felul de lucruri faine, a venit vremea sӑ ȋmpartӑṣesc cu lumea ȋntreagӑ ce mai face pentru noi obiect de distracṭie:

  • Seriale:

Good doctor e un serial cu medici, cu ṣi despre activitatea unui medic chirurg care are autism ṣi care are niṣte talente cu care serialul devine cu totul special. E captivant, te ṭine ȋn prizӑ ṣi  e foarte actual  ȋn acelaṣi timp.

Divorce e un serial despre oameni din zilele noastre, despre felul ȋn care acṭionam /reacṭionӑm ȋn tot felul de situaṭii, specific mai multe chestii despre divorṭ (de aici si tema) ṣi cum se intampla lucrurile.

Delicious e un serial usurel ṣi distractiv, cu peisaje faine ṣi replici pe masura, de asemenea are un voiceover foarte bun al lui Iain Glen.

Mindhunter e pe lista, urmeaza sa ma apuc de el.

  • Bai cu spumӑ si cu ulei parfumat de migdale: nu ṣtiu cum sunteṭi voi dar eu de cand am nӑscut panӑ de curand (adica ȋn ultimi 5 ani) nu am apucat aṣa ceva. Ca urmare, de fiecare datӑ cand am ocazia, ma relaxeazӑ ṣi e o metodӑ de deconectare.
  • Maṣti de faṭӑ, corp, rasfӑṭ ȋn general. Aici am testat cam tot ce se poate de la DM – Balea ṣi nu numai, iar ȋn ultima vreme sunt foarte tentatӑ de cele coreene.
  • Webinare pe diverse teme de dezvoltare personalӑ: mӑ bucur cӑ sunt din ce ȋn ce mai multe opṭiuni de genul acesta mai ales cӑ de multe ori nu am cu cine sӑ las copilul ca sӑ merg la o conferinṭӑ, ca urmare opṭiunea e viabilӑ ṣi utilӑ ȋn acelaṣi timp. win win
  • Youtube: aici e opṭiune ȋnselӑtoare pentru cӑ dӑ dependenṭӑ, orice vrei ṣi ce nu vrei e acolo, tutorial, documentare.
  • Cititul seara, ȋn liniṣte, atunci cand sunt munṭi de zapadӑ afarӑ ṣi tot ce vrei sӑ faci e sӑ stai ȋn liniṣte cu o carte ȋn manӑ ṣi sӑ te deconectezi. Opṭiunea cu copil alӑturi este colecṭia cu poveṣti Disney care se gӑseṣte acum la chioṣcurile de ziare.Voi cum vӑ mai distraṭi ṣi la ce vӑ mai uitaṭi?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s