Graba noastra cea de toate zilele

Mӑ uit pe geam la rămurica ȋnghetatӑ ṣi la zӑpadӑ. E frig ṣi liniṣte dar e luminӑ.

Imi place lumina zilelor de iarnӑ chiar dacӑ ziua e scurtӑ ṣi e frig.

Mӑ duc la baie ṣi apoi la bucӑtӑrie.

Imi fac planul ȋmbrӑcat – machiat – fӑcut cafea ṣi plecat ȋn maxim 20 de min. Nu e zi in care sӑ nu mӑ grăbesc. Fie cӑ mergem de dimineaṭa la grӑdi ṣi e mare gălăgie, fie cӑ e cu liber ṣi plec doar eu. Am mereu fix cel mai puṭin timp pentru mine dimineaṭa dar m-am obișnuit. Fug la muncӑ pentru cӑ vreau sӑ ajung devreme, cu scopul sӑ revin mai devreme ȋnapoi. Nu prea ȋmi iese, mӑ saboteazӑ aglomeraṭia de la Victoriei. Seara cand plec mӑ grăbesc iarӑ. Am de ajuns undeva, ori acasӑ ori pe la cumpărături sau treburi. Vineri seara capitulez. Nivelul de energie scade dar eu tot ma grăbesc, face parte din mine treaba asta. M-am obișnuit cu ea la fel de mult cum s-a obișnuit si ea cu mine.

Sambata mi se pare ciudat cand nu alerg pe undeva. Asa cӑ fac lucruri prin casӑ. Ne jucam, gătim, adunӑm, facem gălăgie ṣi seara e timp de relaxare. Uite aṣa a mai trecut o saptӑmanӑ ṣi mai vine alta. Si uite aṣa ȋn curand vine primăvara ṣi mai trece aproape jumӑte de an.

Ca sӑ ṭinem pasul cu toate alergăturile, am fӑcut un borcănel cu 12 bilete, cate unul pt fiecare lunӑ. Si pe fiecare vom scrie cum a fost luna respectiva pt noi, ce am facut ṣi ce am / n-am realizat, ȋn felul asta tinem pasul cu ce ni se intampla. Si tot aṣa uitându-ne ȋn urmӑ o sӑ vedem ṣi ce am fӑcut sau cum. Borcanelul este de asemenea un subiect de decorațiune si înfrumusețare, ca sӑ fie prezentabil ṣi ochios pentru noi ṣi sӑ nu uitam de el.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s